Trainingen & lezingen

Heb jij of je organisatie nood aan een training op maat binnen de ruimste zin van de gezondheidszorg of yoga? Of heb je een gezondheid of fysiotherapie gerelateerde training en ben je op zoek naar een freelance trainer om die te geven? Neem dan vrijblijvend contact met mij op. Samen kunnen we in een verkennend gesprek bekijken wat ik voor jullie kan beteken.

Kennis delen maakt iedereen sterker

Vanuit mijn ruime achtergrond als (geriatrie)fysiotherapeut en revalidatiewetenschapper is het menselijk lichaam, de anatomie en fysiologie mij goed bekend. Vanuit mijn persoonlijke interesse is ook de menselijke geest en voeding mij vrij goed bekend. Ik heb 15 jaar gewerkt binnen de 1ste- als 2de-lijnszorg en dat zowel in ziekenhuizen, verpleeghuizen, revalidatiecentra, fysio praktijken, kine praktijken, scholen en trainingscentra in België, Nederland, Suriname en Duitsland.

Ik heb reeds diverse lezingen gegeven en geef als freelance docent regelmatig Otago valpreventie les bij onder andere VeiligheidNL. Ik heb een ruime blik die primair wetenschappelijk gericht is, en de afgelopen jaren ook steeds holistischer is gaan kijken. Vanuit diverse werkervaringen, opleidingen, seminaries, vakliteratuur, interessante discussies en persoonlijke ervaringen groei ik als persoon en professional steeds verder.

Interesse in een training of lezing? Neem dan contact op!

Ervaren spreker

Inspirator voor groei en verandering

Unieke combi van fysio- en yoga-kennis

Gedreven door wetenschap

Internationale werkervaring

Interactie met publiek

“Als Floor iets doet, dan doet ze dit uitsluitend met passie en toewijding.”

 

– Alex